De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen de praktijk. Ik ben sinds 1988 zelfstandig gevestigd als tandarts. In mijn praktijk word ik ondersteund door één preventieassistente. Voor de meeste voorkomende behandelingen kunt U, na overleg en overeenstemming, bij ons behandeld worden. Onze eigen werkzaamheden bestaan uit diverse aandachtsgebieden:

Algemene tandheelkunde/ Preventie/ Mondhygiëne/ Endodontologie/ Prothetiek/ Esthetische tandheelkunde/ vervolgbehandelingen na Implantologie/ Behandeling van kinderen/ Parodontologie/ Behandeling van patiënten met angst/ Gnatologie / Behandeling van ouderen/ Gehandicaptenzorg.

Voor de behandelingen die meer aandacht nodig hebben dan wij U kunnen bieden, zullen wij U verwijzen. Hieronder vallen specialistische behandelingen zoals de werkzaamheden van b.v. een orthodontist ( beugels), parodontoloog (tandvleesziekte), endodontoloog (extra ingewikkelde kanaal/zenuw behandelingen) en de kaakchirurgie (wortelpunt behandelingen/plaatsen van implantaten/lastige verstandskiezen en meer). Zo kunnen wij U een totaal tandheelkundig aanbod doen.

In onze praktijkstaat de aandacht voor U en uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit, de mogelijkheden en de hygiëne van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, informatie brochures  en speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.